dinsdag, 20 augustus 2019 12:29

PANDALOOP

Geschreven door 

Inschrijven Pandaloop gestart

Zaterdag, 28 september, organiseert het Wereld Natuur Fonds Zeeland de Pandaloop in Speelhof Hoogerzael in Middelburg.

 

Kinderen van 4 tot en met 12 jaar lopen deze zaterdag in Middelburg hard om de panda te steunen. De Pandaloop wordt gehouden op het terrein van Speelhof Hoogerzael, dat op 28 september geheel in het teken staat van het Wereld Natuur Fonds (WWF).

Het doel van de Pandaloop is zoveel mogelijk geld bij elkaar te lopen voor de bescherming van de panda. De deelnemers laten zich sponsoren per gelopen rondje of betalen een vast bedrag om mee te lopen. Lopers ontvangen na afloop een WWF-pakket met onder andere een leuke herinnering aan de Pandaloop en WWF-gadgets. Kinderen die mee willen doen kunnen zich vanaf nu inschrijven via www.pandaloop.nl.

Behalve de Pandaloop is nog veel meer te doen bij Speelhof Hoogerzael. Er zijn WWF-artikelen te koop en gratis proefnummers van de WWF-tijdschriften te krijgen. Ook vind je er informatie over het WWF en kunnen kinderen geschminkt worden als wild dier. Er is een spannende speurtocht voor de hele familie en kinderen kunnen knutselen, waterdiertjes zoeken of een marshmallow roosteren.

Kijk voor inschrijven en meer informatie www.pandaloop.nl

 

Meer in deze categorie: Rabo ClubSupport »